وزارت بهداشت: آنفلوانزا طی یک ماه آینده در سراسر کشور اوج می‌گیرد بازداشت ۴ قرقبان و نگهبان جنگل‌های مازندران بخاطر تبانی با قاچاقچیان چوب عباس پالیزدار دستگیر شد ماجرای خودسوزی یک مرد در دادسرای عمومی کدام استان‌ها سه‌شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه ۱۱ و ۱۲ آذر تعطیل شد آغاز بارش‌های سنگین از فردا / هشدار سرمای شدید از چهارشنبه وضعیت اجرای طرح ترافیک تهران فردا سه‌شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ تعطیلی مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا آخر هفته جزییات و مبلغ جریمه طرح آلودگی هوا جزئیات تعطیلی مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات تهران برای سه شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴  مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان در روز‌های سه شنبه و چهارشنبه تعطیل شدند تعطیلی آموزش حضوری مدارس و دانشگاه‌های اردبیل در روز‌های ۱۱ و ۱۲ آذر ۱۴۰۴ بازداشت ۳ نفر دیگر از شهرداری کرمانشاه مرد هزار چهره کیش دستگیر شد کدام استان‌ها دوشنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شدند؟

ماجرای صندلی فروشی در دانشگاه‌های دولتی صحت دارد؟

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه حتی یک مورد صندلی فروشی در دانشگاه‌های دولتی زیر نظر وزارت علوم رخ نداده است، گفت: این موضوع باید از جانب مسئولان وزارت بهداشت پاسخ داده شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۰ - ۲۸ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 20
کد خبر: ۲۵۴۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ قطعا این موضوع حتی یک مورد هم در دانشگاه‌های دولتی رخ نداده است چراکه ظرفیت‌ها بسیار بیشتر از داوطلبان است.

 

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه حتی یک مورد صندلی فروشی در دانشگاه‌های دولتی زیر نظر وزارت علوم رخ نداده است، گفت: این موضوع باید از جانب مسئولان وزارت بهداشت پاسخ داده شود.

 

به گزارش خانه ملت، منصور غلامی روز شنبه درباره موضوع صندلی فروشی در دانشگاه‌ها به ویژه دانشگاه‌های تراز اول کشور، عنوان کرد: نقل قول‌هایی در این باره از من منتشر شده که به درستی نقل قول نشده است.

 

درباره صندلی فروشی از وزارت بهداشت سئوال شود

وی افزود: به این دلیل که موضوع صندلی فروشی در دانشگاه‌های علوم پزشکی مطرح بوده، بهتر است مسئولان وزارت بهداشت در این باره پاسخگو باشند.

 

عضو کابینه دولت دوازدهم با استناد به اظهارات مسئول روابط عمومی وزارت بهداشت، ادامه داد: بر اساس اظهارات این مقام مسئول، آنچه رخ داده به این دلیل بوده که در مسیر انتقال دانشجویان از خارج به داخل، آئین‌نامه مربوطه برای تعدادی از افراد به درستی رعایت نشده است که اگر در این باره از وزارت بهداشت سئوال شود، پاسخ دقیق‌تری خواهند داد.

 

ظرفیت در وزارت علوم بسیار بیشتر از داوطلبان است

غلامی با بیان این که حتی یک مورد هم، از پدیده صندلی فروشی در دانشگاه‌های تحت نظر وزارت علوم نبوده است، تأکید کرد: قطعا این موضوع حتی یک مورد هم در دانشگاه‌های دولتی رخ نداده است چراکه ظرفیت‌ها بسیار بیشتر از داوطلبان است.

 

وی افزود: به این ترتیب اکثر دانشجویان در رشته‌هایی که علاقه‌مند هستند، تحصیل می‌کنند و رقابت فقط در برخی از رشته‌ها آن هم در ۱۰ تا ۱۵ دانشگاه‌ برتر کشور است؛ بنابراین این رقابت با اولویت تحصیل برخی از دانشجویان در محل زندگی خود، و اولویت‌های دیگر توزیع می‌شود و به همین دلیل صندلی فروشی در دانشگاه‌های دولتی زیر نظر وزارت علوم وجود ندارد.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار